Huur een auto en verken ons prachtige land!

Nederland is een enorm populair land onder toeristen. Waar de meeste nog steeds bij Amsterdam blijven, zien we ook dat steeds meer toeristen andere steden en gebieden gaan ontdekken in Nederland. Een ideale oplossing om dit te kunnen doen is het huren van een auto. Een auto huren bij BB&L is erg gemakkelijk en je kan deze direct afhalen op het vliegveld. Een auto huren schiphol is dus dé oplossing!

Waar naartoe in Nederland?

Nederland is dan wel een klein landje, toch heeft het enorm veel te bieden. Er is een verscheidenheid aan leuke steden en prachtige natuurgebieden. Ga bijvoorbeeld eens naar het zuiden om het bourgondische levensstijl van de Limburgers te ontdekken of bezoek de prachtige veluwe voor een mooie wandeling.

Welke steden?

Onze aanraders zijn zonder meer; Utrecht, Groningen, Maastricht en Haarlem. Hou je van moderne architectuur dan is een bezoekje aan Almere ook leuk! De stad is misschien niet de eerste bestemming die in je opkomt, maar Almere is een enorm moderne stad en zit boordevol prachtige architectuur. De stad begint dan ook steeds populairder te worden onder de toeristen. Veel toeristen van Aziatische afkomst bezoeken de stad regelmatig in grote hordes om de architectuur te bewonderen. Waar er voorheen een groot vooroordeel over de stad was, begint dat steeds meer bij te trekken.

huur een auto

Huur een auto en ga genieten van de prachtige natuur die Nederland heeft.

Welke natuurgebieden?

Nederland heeft betreffende oppervlakte niet enorm veel natuurgebieden, maar toch zijn de natuurgebieden die we hebben enorm divers en prachtig! De meeste bekende is én blijft de Veluwe, dit uitgestrekte gebied van prachtige bossen en heide is een mooi gezicht en leent zich uitstekend voor de liefhebber van mooie wandelingen in de natuur. Ook de Oostvaardersplassen is een mooi gebied. Het gebied, liggend aan Almere, is niet een heel groot gebied, maar wel enorm bijzonder. Het natuurgebied is dankzij de documentaire ‘De wildernis’ enorm bekend geworden en heeft zelfs in Amerika prijzen gewonnen. Het gebied is ongeveer 35 jaar geleden opgespoten bij de maak van de polder en er is sindsdien niks mee gedaan. In de loop van de jaren is er een natuurgebied ontstaan, waar leven zich in grote maten afspeelt.

Ga dus gewoon lekker touren met de auto!

Ben je ook zo benieuwd geworden naar deze steden en natuurgebieden? Huur een auto bij BB&L Auto verhuur en ga er lekker op uit! Op de pagina Auto huren Eindhoven airport kan je ook vanuit Eindhoven direct een auto huren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *