Het uitvoeren van een kenteken check

Elke auto is voorzien van een kenteken, dit is een identificatiemiddel prednisone dosage. Naast een chassisnummer heeft een auto altijd twee kentekenplaten, welke bij de auto horen. Het kenteken is dus niet gekoppeld aan een persoon, maar aan de auto. Aan de hand van een kenteken kun je op het eerste oog zien, hoe oud de auto is en waar deze vandaan komt. Personenauto’s en bedrijfswagens hebben altijd een geel kenteken met zwarte letters. Caravans, aanhangwagens of fietsendragers zijn voorzien van een wit kenteken met zwarte letters.

Groen kenteken met zwarte letters

 

Autohandelaren gebruiken een groen kenteken met zwarte letters. Als je een auto voorzien van zo’n kleur nummerbord tegenkomt, dan is de kans groot dat iemand een proefrit aan het maken is. Met het samenstellen van een kenteken, zijn sommige letters of combinaties uitgesloten. Zo is een C en Q erg slecht leesbaar, deze lijken teveel op een O. Bepaalde combinaties van letters, zoals GVD of NSB mag niet gebruikt worden. Kleine cijfers, zoals 1 of 2 geven aan hoe vaak een kentekenplaat kwijt is geweest.

Auto kenteken zoeken

 

Met het online zoeken van een kenteken auto kun je veel achtergrondinformatie over de auto vinden. Je kunt de specificaties en de uitrusting van de auto bekijken, de kilometerstanden en de eigenarenhistorie ophalen. Dit is een handig hulpmiddel wanneer je van plan bent een tweedehands auto aan te schaffen. Je hebt dan inzage in de gegevens van de auto. Op deze manier heb je altijd juiste, betrouwbare informatie bij de hand, alvorens je de auto koopt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *