Feestdagen staan om de hoek

December is aangebroken en dat betekent dat de feestdagen weer om de hoek staan. Sinterklaas, kerst en oud&nieuw. Dit zijn stressvolle dagen waarin het erg druk gaat worden. Daarbuiten komt er ook een heleboel gezelligheid tegenover staan. De feestdagen zijn natuurlijk een ideale gelegenheid om je kind een leuk cadeau te geven. Vaak hebben ouders geen idee wat ze hun kind moeten geven.

Als jij een echte autoliefhebber bent dan hebben wij zeker iets moois in de aanbieding, namelijk een RC auto. Iedere man kan beamen dat ze vroeger een op afstand bestuurbare auto hebben gehad. Dat heerlijke geluid, lekker de buurt verkennen met je eigen kleine auto. Vroeger vond ik het fantastisch om dit met mijn vrienden te delen en er de hele dag mee te rijden.  Als je deze ervaring mee kan geven aan je eigen kind of een je lieve neefje/nichtje is dat toch geweldig?

Het enige nadeel was dat het op batterij liep. Batterijen moeten opgeladen worden anders vallen ze uit. Het opladen neemt ook wel enige tijd in beslag, dus dit kan je beter in de avond doen als je kind er geen gebruik van maakt. Het kan enigszins wel nog gevaarlijk zijn voor de echte jonkies, dus dan raad ik aan om een volwassen iemand erbij te houden.

 

afstand bestuurbare auto

Zou jij een afstand bestuurbare auto cadeau geven?

Je kan je kind leren om met gereedschap om te gaan. De aankoop van een bestuurbare auto kan ervoor zorgen dat je kind zich gaat ontwikkelen op technisch aspect. De kinderen kunnen leren over het mechanisme die weer terug vinden is in auto’s.

Nog om even terug te komen op de batterij. Wat handig is om te doen: je batterij helemaal leeg laten lopen en vervolgens weer helemaal opladen. Dit is een veelgebruikte manier om de hele batterij te gebruiken. Zo blijven de meeste cellen die in de batterij zitten in takt. Als je dit één keer per week doet zal je merken dat de batterijduur langer optimaal blijft. Dit houdt ook in dat je kind er langer mee kan spelen buiten.

Doe in het begin wat rustiger aan. Het is ook niet goed voor de batterij om deze tijdens de eerste ritjes op vol vermogen te laten draaien. Ik raad het dus af om dit tijdens de eerste ritjes te doen. Dit is ook beter voor de batterij en gaat de batterij in de toekomst ook langer mee. Als je voorzichtig rijdt, gaat de batterij zeker langer mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *