Auto gestolen

Is je auto gestolen?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met de Politie. Dit is van cruciaal belang om je auto terug te krijgen of om de schade vergoedt te krijgen van de verzekering. Wie geen aangifte doet krijgt zijn auto sowieso niet terug, laat staan een schadevergoeding van de verzekering. Doe dus altijd aangifte! Het is niet zeker dat de Politie de auto terug vindt maar wanneer je het niet doet zijn je kansen voorbij gegaan. De verzekering zal je sowieso niets uitbetalen wanneer je geen aangifte doet. Doe dus hoe dan ook altijd aangifte!

Wat ontzettend vervelend voor je dat je auto gestolen is!

Waarschijnlijk zit je nu zonder vervoer en dat kan knap lastig zijn. Je zal vast boos zijn en wraak willen! Terecht natuurlijk. Helaas heb je hier niks aan. De meeste auto’s worden gestolen door mensen die erg verslaafd zijn en dit geld nodig hebben voor hun drugs. Het is nou eenmaal gebeurd en je kunt het niet terug draaien. Bovendien is het niet jouw schuld en kan het iedereen overkomen… Het heeft dus zeker niks met nalatigheid of dergelijke te maken! Belangrijk is om nu de juiste stappen te zetten.

Auto gestolen

Wanneer je auto gestolen is baal je enorm. Beveilig je auto daarom goed tegen inbraak.

Zet de juiste stappen wanneer je auto gestolen is!

Het is nu belangrijk dat je zo snel mogelijk je auto terug krijgt, zo niet een vergoeding van de verzekering. Of je geld krijgt van de verzekering is afhankelijk van het feit of je wel of niet verzekerd bent tegen diefstal. Doe dan ook altijd aangifte bij de Politie. Zoals al vermeldt is dit belangrijk om eventueel geld van de verzekering terug te krijgen. Bovendien is het belangrijk dat de daders zo snel mogelijk gepakt worden! Je wilt natuurlijk ook dat ze straf krijgen voor hetgeen ze hebben gedaan en dat ze niet nog eens de mogelijkheid krijgen om nog meer auto’s te stelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *