Recensie van de BMW 3-serie

De BMW 3 is een auto voor echte BMW liefhebbers. Als er één model van BMW wel het vertrouwde uiterlijk van het merk uitstraalt, dan is het wel de 3-serie. Inmiddels is de zesde generatie al op de markt. In de loop der jaren heeft de BMW 3 steeds een wat meer sportief uiterlijk gekregen. Om zijn sportiviteit staat de BMW 3 dan ook bekend.

Uitvoeringen

De BMW 3 is in veel varianten verkrijgbaar. Zo is er een vierdeurs sedan, maar ook een vijfdeurs Touring, de Coupé en de Cabriolet. De keuze uit type motoren is enorm, van 4 cilinder tot 6 cilinder, van 122 pk tot 335 pk. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een zesversnellingsbak met als optie een zestraps automatische transmissie.

Technisch gezien zit de BMW 3 goed in elkaar, door de achterwielaandrijving is de besturing vrij van verstoring en erg precies. De vering en schokdemping zijn goed in evenwicht. De ruimte voor in de auto is prima, achterin wordt het wel wat krapper.Roblox HackBigo Live Beans HackYUGIOH DUEL LINKS HACKPokemon Duel HackRoblox HackPixel Gun 3d HackGrowtopia HackClash Royale Hackmy cafe recipes stories hackMobile Legends HackMobile Strike Hack

Het interieur van de BMW 3 serie

Recensie van de BMW 3-serie is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Betrouwbaarheid

De BMW 3 is over het algemeen een degelijke, betrouwbare auto te noemen. Wel komen er af en toe elektronische storingen voor, zoals het niet herkennen van de contactsleutel of problemen in het dashboard. Meestal is dit goed later te herstellen in de garage. De meeste euvels die wel eens voorkomen bij de BMW 3 zijn goed te verhelpen, komen de problemen vaker voor, dan moet het onderdeel waarschijnlijk vervangen worden. Investeren in de BMW 3 is het wel waard, waarschijnlijk kun je er daarna weer tijden zorgeloos mee rond rijden.

Conclusie

Ben je opzoek naar een ruime sportieve auto dat luxe en klasse uitstraalt? Dan is de BMW 3 een goede optie. Het prijskaartje van de BMW 3 is niet laag te noemen, maar het aanbod in occassions is gelukkig groot. Maar ook de vraag ernaar is groot, twijfel dus niet te lang als je een goed en betrouwbaar exemplaar ziet, maar ga ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *