Audi Q2

Stijl, klasse en rijcomfort in een compacte wagen.

De Audi Q2 heeft de stijl en de klasse van een luxeauto in een kleine verpakking. Als je de Q2 vergelijkt met vergelijkbare modellen van andere merken dan zal de Audi in termen van rijkwaliteit, interieur en technologie de vloer vegen met de rest. De Audi Q2 is de beste “SUV” op de markt.

Strakke lijnen en mooie kleuren.

De Audi Q2 is een geweldige auto om naar te kijken. De compacte vorm wordt geaccentueerd door de strakke lijnen. Zoals bij veel kleine auto’s biedt de Audi Q2 ook de mogelijkheid om verschillende aanpassingen te laten doen. Er kan gekozen worden uit 12 kleuren en nog eens vijf contrastkleuren voor de deurstijlen en de bumpers. Je kunt dus optimaal gebruik maken van de kracht van het kleurencontrast. Ook bij de led-verlichting zijn er 10 verschillende opties. De aluminium velgen worden aangeboden in vier verschillende maten.

Het interieur van de kleine Q2 heeft het gevoel en de finesse van de grotere modellen.

Het interieur van de Audi Q2 is van een hoog niveau. De afwerking is buitengewoon voor zo’n kleine auto. Er is heel veel aandacht voor details. De Q2 is een vijf zit maar de achterste zitplaatsen zijn iets krapper. De koffer is onverwacht ruim en heeft een handige verwijderbare plank. Het digitale dashboard van de Audi Q2 mag gerust een virtuele cockpit genoemd worden. Je kunt kiezen uit verschillende schermweergaven met een mix van makkelijk te bedienen knoppen. Je kunt ook een volledige smartphone-connectiviteit activeren.

Ideaal als benzinewagen.

Een auto van dit formaat is een unieke kans om over te schakelen naar van een milieuvriendelijker benzinemotor met minder schadelijke emissies. Het 116 pk model is de lichtste in de rij maar biedt heel veel van wat men bij Audi “het gocart gevoel” noemt. De Audi Q2 heeft een geavanceerde aandrijving. Het is een lichte, vlotte en verrassend mooie auto om mee uit te pakken. Deze baby Audi biedt groot comfort in een kleine verpakking.