Jumboblokken beton online bestellen

Jumboblokken, of ook wel schrikblokken, varkensruggen of biggenruggen genoemd, worden vaak gebruikt bij parkeerplaatsen, pleinen, winkelgebieden of langs bermen. Het zijn halfronde ovale betonnen vormen die vaak in het verkeer geplaatst worden. Jumboblokken zijn 45x90x48 centimeter, waardoor het dus als auto onmogelijk is om er overheen te rijden. Ze zijn dus erg handig als barrière. bestuurders verminderen vaak vaart als ze de jumboblokken zien, waardoor ze dus een erg effectief hulpmiddel zijn in het verkeer. Je kunt ze bij Betongoed eenvoudig online bestellen in de kleuren geel, grijs, wit en antraciet. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen zelf de jumboblokken te schilderen met speciale betonverf, waardoor ze nog meer opvallen. Als je graag wilt dat de betonblokken ook in het donker opvallen dan raden wij aan de gele of witte kleur te nemen.

Jumboblokken van sterk beton bij Betongoed

Jumboblokken bij Betongoed zijn gemaakt van sterk prefab beton uit eigen fabriek. Je kunt dus gegarandeerd goede kwaliteit verwachten. Beton is erg duurzaam en slijtvast, waardoor de jumboblokken dus jaren mee kunnen gaan zonder veel onderhoud. De jumboblokken kun je goed gebruiken voor een veilige infrastructuur, maar ook als inbraakpreventie of voor op parkeerplaatsen. Het kan zijn dat je als particulier of als bedrijf de jumboblokken op de grens van een openbare weg of terrein wilt plaatsen. Bijvoorbeeld omdat je wilt dat het verkeer bij de bocht, waar jouw erf of tuin ligt, afremt. Hierbij is het wel verstandig om toestemming te vragen aan de gemeente voordat je dit doet. Het kan namelijk per gemeente verschillen of dit mag of niet. Vaak worden jumboblokken ook gebruikt bij scholen, zodat kinderen meer opletten en dat ze niet zomaar de grote weg oprennen.

jumboblokken

jumboblokken in het verkeer

Gemakkelijk online kopen

De jumboblokken zijn eenvoudig te bestellen via de website van Betongoed. Je kunt ze soms al binnen één werkdag in huis hebben als ze op voorraad zijn en je ze voor 12 uur besteld. Zo kun je dus direct beginnen met het plaatsen van de jumboblokken. Mocht je informatie nodig hebben over het plaatsen van de jumboblokken dan kun je altijd terecht op de website van Betongoed. Als je iets niet kunt vinden op de website is er natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met de medewerkers van Betongoed. De ervaren medewerkers helpen je graag verder! Betongoed staat erom bekend alleen maar topkwaliteit beton te verkopen, allemaal uit eigen fabriek waardoor de betonnen producten voor de meest scherpe prijzen aangeboden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *