Sportievere look met Eibach veren

Ik rijd een VW. Al een tijdje zoals sommige mensen wel weten. Super tevreden, ik vind VW echt wel een fijne auto merk, rijden lekker, interieur comfortabel, echt Duitse klasse. Maar ik minder over te spreken ben is het uiterlijk. Het oog wil immers ook wat. Dus ik was op zoek naar manieren om de auto een beetje een facelift te geven. Men name was ik op zoek naar een sportiever uiterlijk.

Nou heb ik al wel een paar Fast en Furious films gezien, en ik ben enigszins bekend met de carstyling tuning en scene. Dus ik dacht voornamelijk aan verlaging d.m.v. speciale veren. Ik heb een goede vriend gevraagd welk merk hij aanbeveelt en hij zei je moet echt voor Eibach dat is net zoals VW Duitse kwaliteit, gedegen product voor een goede prijs. Hij gaf me ook een URL mee, waar ze die veren verkopen, dat is: https://www.extreme-carstyling.nl/eibach/. Ik koos uiteindelijk voor het model Sportline en de reden daarvoor is simpel deze editie zorgt voor de maximaal mogelijke verlaging, dus precies datgene wat mijn hoofd prioriteit is. Zonder dat het rijden te oncomfortabel wordt.

verlaging door veren

Wil jij je auto ook verlagen door middel van vering?

Ik heb de veren zeer rap ontvangen binnen een dag. En ik heb ze zelf aangebracht op de bolide. Het eindresultaat? Zeer agressieve look, eigenlijk precies waar ik naar op zoek was. Het rijcomfort is inderdaad ietwat minder dan ik gewend ben, maar wie mooi wil zijn moet een beetje pijn lijden toch? Dus eigenlijk doen de Eibach veren precies wat ze beloven op de verpakking.

Enfin, de prijs was ook zeer voordelig. Voor die mensen die ook op zoek zijn naar goed geprijsde auto onderdelen zal ik hier even de NAP gegevens delen van de shop:

Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0228 760 008
URL: https://www.extreme-carstyling.nl/

Dus dit veren avontuur was een geslaagd experiment, voor de volgende keer wil ik de uitlaten vervangen, maar dat verhaal volgt later wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *