Op zoek naar een goed autobedrijf in Kerkrade

Moet een garage duur zijn om goed te zijn?

Het kost me wat, een auto! En vind maar eens een bedrijf dat doet wat het zegt in zijn advertenties en bovendien betaalbaar is. Een autobedrijf in Kerkrade belooft beide.

Je kunt er met ieder merk auto terecht

Om zeker te zijn van kwaliteit en betrouwbaarheid gaan veel mensen misschien liever naar de dealer van hun automerk. Gelukkig is dat helemaal niet nodig. Bij dit autobedrijf in Kerkrade kun je terecht met ieder merk auto en het staat in voor betrouwbaarheid en professionaliteit. Je mag er vanuit gaan dat dit autobedrijf veel voordeliger is dan een officiƫle dealer en je krijgt er minstens evenveel waar voor je geld. Het bedrijf heeft de apparatuur in huis waarmee ieder merk auto kan worden uitgelezen en de deskundigheid om aan iedere auto te werken.

Ze weten wat ze doen

De ontwikkelingen in de auto-industrie gaan verschrikkelijk hard. Iedere maand komen er modellen met nieuwe snufjes en meer geavanceerde technologie op de markt. Alleen een bedrijf dat zorgt voor goede opleiding van zijn personeel kan deze veranderingen bijhouden. De monteurs zitten daarom met regelmaat weer in de schoolbanken om te worden bijgeschoold. Zij blijven steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, iedere maand en niet zo nu en dan. Dit bedrijf met 45 jaar ervaring blijft bij de les.

Eerlijke prijzen, geen verrassingen

Als klant wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent en zeker niet teveel betalen. Kortom, je wilt voordelig op de eerste rij zitten en niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Je wilt van tevoren weten wat je moet betalen. Dit autobedrijf uit Kerkrade levert kwaliteit aan eerlijke prijzen. Of het nu gaat om een grote of kleine beurt, een reparatie of een keuring, voor alles krijg je van tevoren een vrijblijvende en heldere prijsopgave.

Ook voor je E-bike

Steeds meer mensen gaan over tot de aanschaf van een E-bike. Sinds 2015 kun je in Kerkrade ook voor professioneel onderhoud en reparatie aan je E-bike bij dit autobedrijf terecht.

Peugeot en Hyundai

Hoewel je met ieder merk auto terecht kunt is het bedrijf gespecialiseerd in Peugeot en Hyundai. In het merk Peugeot zelfs al sinds 1972, in Hyundai inmiddels sinds 2006. In de showroom vind je nieuwe en gebruikte modellen en het personeel geeft je vriendelijk en vrijblijvend advies.

Makkelijk online je afspraak maken

Een afspraak maken doe je snel en heel makkelijk online. In het keuzemenu kun je aangeven wat er gebeuren moet en krijg je bijkomende informatie. De tool is erg handig en duidelijk. Dit autobedrijf in Kerkrade is een echte aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *