Auto upgrade: Xenon en Running Boards

Ik zat lange tijd te wachten op vakantiegeld. Zit krap bij kas maar wil heel graag een aantal upgrades aan mijn auto uitvoeren.

Wat dan? Vraag je je misschien af. In de eerste plaats betere verlichting. Specifiek dan Xenon verlichting. Ik woon hier in de polder en het is hier in de winter zo snel compleet aarde donker, dat ik echt wel betere sterkere verlichting kan gebruiken.

Ik ging dus googelen en beetje vragen bij vrienden waar kan ik dit voor de beste prijs kopen? Ik hoorde meerdere namen maar steeds naar voren kwam de webwinkel carstyle.nl, die zijn een specialist in dat soort zaken en daardoor de kosten erg laag voor topkwaliteit producten.

-> https://www.carstyle.nl/xenon.html

Enfin, ik noteerde de URL van de webwinkel en bezocht hem de volgende dag op mijn gemakje thuis achter de laptop met een kopje koffie. Ze hebben een groot assortiment aan xenon verlichting. Na lang beraden heb ik uiteindelijk aangeschaft, Xenon lampen ( Set ) H4 Bi-xenon | vervanglampen. Super voordelig koste me nog geen 70 Euro.

Weet je wat ik  ook echt nodig heb? Running boards. Voor de leken onder ons dat zijn van die opstapjes aan de zijkant van een auto. Met name handig voor busjes en SUV en grote voertuigen in het algemeen waarvan ik er eentje bezit. Dat maakt instappen een stuk makkelijker en alsmede ziet het er ook wel een beetje stoer uit.

-> https://www.carstyle.nl/carstyle-nl/exterieur.html/side-steps.html

Nou die hebben ze dus ook bij carstyle.nl dus die heb ik even gelijk mee besteld om de kosten te besparen, want verzendkosten betalen niets vind ik ergers dan dat, vind ik zonde van het geld. Enfin, de xenon kit en ook de sidesteps had ik al binnen een dag in huis, wow dat is snel, dat had ik niet verwacht hoor, maar prima. Lijkt top kwaliteit te zijn, maar ik zal daar in een later blogpost nog wel even over berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *