De nieuwe Volvo V90

Volvo is een Zweedse producent van auto’s vrachtwagens, bussen, machines en motoren voor de scheepvaart en luchtvaart. In 1926 werd de Volvo Cars Corporation opgericht, en begon Volvo met de productie van personenauto’s. Deze tak van Volvo is in 1999 verkocht aan de autoproducent Ford. Volvo staat bekend om de veiligheid van zijn modellen, en was een van de eerste autoproducenten om strenge veiligheidseisen aan zijn auto’s te stellen. Zweedse kwaliteit en degelijkheid vormen dan ook de focus van het bedrijf. Volvo verkoopt zijn auto’s tegenwoordig over de hele wereld, en is een van de grotere autoproducenten.

De Volvo V90 door de jaren

Bij volvo staan de namen van een automodel voor het type auto dat het is; de V in V90 betekent dat het een station wagen- uitvoering is. Wat dit inhoudt is dat de hoogte van het dak naar de achterkant toe behouden wordt, waardoor de kofferbak even hoog is als de rest van de auto en daardoor dus een grote capaciteit heeft. De volvo V90 werd in 1997 geïntroduceerd, en vervolgens in 1998 al weer uit de productie gehaald. Maar nu is de Volvo V90 terug.

De nieuwste Volvo V90

De Volvo V90 wordt nu, in 2016, nieuw leven ingeblazen. Na 18 jaar uit de productie geweest te zijn, is een geheel nieuwe versie van de V90 nu beschikbaar. De nieuwe volvo V90 heeft na 18 jaar dan ook flink wat vernieuwing te tonen; het oude model is er haast niet meer in terug te zien. De nieuwe volvo V90 is een stijlvolle en luxueuze stationwagen, En laat dit bovendien aan de buitenkant goed zien. Talloze opties en aanpassingen zijn voor u beschikbaar, zodat u de V90 volledig aan uw wensen aan kunt laten passen en volledig van Zweedse luxe kunt genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *