Auto importeren uit Duitsland: aber natürlich!

Laatst op werk hadden we het erover. De autoprijzen in Nederland rijzen de spreekwoordelijke pan uit. Dit terwijl ruimschoots aan bod komt in de media dat net over de grens in Duitsland, de prijzen veel lager liggen. Wij Nederlanders met de door Jan Peter Balkenende geroemde VOC mentaliteit laten dit toch niet over ons heen komen? Laten we naar Duitsland gaan en importeren.

Wel even de voordelen en nadelen afstrepen tegen elkaar. Voordelen zijn wel duidelijk denk ik. Goedkoper. Vaak beter uitgevoerd. Dat zijn de twee grootste voordelen van kopen in Duitsland. Nadelen? Op zich administratief gezeik, logistiek, je moet die auto wel hier naartoe halen, garantie en dat soort dingen, betrouwbare auto verkoper vinden. Dat is allemaal wel net een graadje lastiger als je de grens overgaat.

Maar wij dachten bij onszelf als je nou dik 10,000 Euro bespaard dankzij de import. Kun je dan niet gewoon zeg een deel van dat bedrag toewijden aan een professionele importeer, zeg 10%, dan nog bespaar je gigantisch maar vallen de nadelen die eerder genoemd zijn vrijwel weg.

Dus ik ging even kijken op het internet op zoek naar import bedrijven. En ook navragen op forums enzo, wat nu een betrouwbaar bedrijf is die zo professioneel en goedkoop mogelijk een auto naar Nederland kan halen. Ik hoorde meerdere namen maar meest prominent naar voren kwam Easyimport.nl. Zij hebben al voor duizenden Nederlanders auto’s met groot succes ingevoerd naar Nederland van over de hele wereld, maar met name Duitsland.

De gegevens van de importeur zijn als volgt:

Adres: Raasdorperweg 54, 1175 KX Lijnden
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 023 205 2090
URL: https://easyimport.nl/

Enfin, we hebben dus Easy ingezet om een Porsche te halen uit Duitsland, en de auto staat inmiddels bij ons voor de deur. En we hadden echt helemaal geen omkijken. Top service. Zeer blij dat ik dit gedaan heb en kan iedereen van harte aanbevelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *